Hoffsaus på årets Chilifestival

Published by sfenne on

FOTO: BYRAA Bodø – byraabodo.no

Dette året blir ekstra sterkt da mesterkokk-duoen bak Hoffsaus.no, Simon Engen og Rasmus Johnsen Skoglund, slutter seg til vår årlige Chilifestival med en egen stand. Drevet av en felles lidenskap for gode smaker og kvalitetsingredienser, har disse to lokale heltene gjort et solid navn for seg selv, med en portefølje av hoffprodukter som allerede har skapt røre i Nordland.

FOTO: BYRAA Bodø – byraabodo.no 

Hoff har utviklet en rekke populære varer. Blandt disse finner vi deres nåværende stjerne, Cowboy Candy – deilige, kandiserte jalapenos som vil få tennene dine til å løpe i vann.

Ikke bare har de vunnet VM i tapas, men de har også inngått vellykkede samarbeid med både COOP Nordland og Bodø Glimt. Deres produkter selges nå i 8-9 butikker i fylket, og det er ingen tvil om at de er i ferd med å erobre resten av landet med deres fantastiske smaker.

Vi ser med stor glede frem til samarbeidet med Hoff-guttene på Chilifestivalen, og er sikre på at deres tilstedeværelse vil krydre opp festen på best mulig måte. Så gjør deg klar for en smaksopplevelse du aldri vil glemme!

Categories: 2023Nyheter