Allan Hamran, Arild Wennerzberg og Stephen Fenne foran alle gjestene på Chilifestivalen. Foto: Per-Inge Johnsen

– Jeg tror ikke vi kan toppe dette!

Skrevet av Rachel Elisabeth Antonsen
08.09.2019 12:52

I fjor var det 20 gjester under festivalen. Ett år senere har de solgt ut Bådin bryggeri, og har med en skikkelig kjendis på laget.

Lørdag arrangerte Allan Hamran, Stephen Fenne og Arild Wennerzberg festivalen for andre gang. 

 

– UNIK OPPLEVELSE

– Vi har det kjempebra! På alle mulige vis er vi amatører, men samtidig har vi fått til noe utrolig bra.  Vi har vært i kontakt med mange som har vært positive til oss. Allerede ved oppstart så vi at dette kom til å bli bra, sier Hamran.

De tre kompisene har vært opptatt av chili helt siden barndommen. 

– Nå har det blitt en stor trend med chili internasjonalt, og det er ingen grunn til at vi ikke skulle sette i gang en festival. Vi er først i Norge, sier Fenne. 

Under festivalen får de muligheten til å smake på chili i ulike former, men arrangørene lover at den unike opplevelsen er høydepunktet.

 

CHILIKJENDIS

Med på laget har guttene fått Chili Klaus, som lever av nettopp chili. Han har kommet til Bodø for å lede konkurransen «The last man standing», hvor deltakerne måtte spise seg oppover på sterkhetsskalaen.

– Hvordan er det å ha ham her hos dere? 

– Jeg tror ikke vi kan toppe dette, sier Fenne og ler. 

Hamram legger til: 

– Det er veldig morsomt for oss, men også for ham. Han har aldri vært så langt nord. Nå har han vært her i noen dager, og har blitt glad i byen. 

 

Debatt
Chilifestivalen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.