På fredag kan du kjøpe din chilibillett!

Published by sfenne on

Endelig kan vi offentliggjøre lokasjon og billettpris.

Førstkommende fredag kl 12:00 legges våre eksklusive chilibilletter ut for salg. Vi legger kun ut 300 billetter, så det anbefales å være raskt ute om du skal sikre deg plass på årets festival. 

Hvem som står for underholdningen blir vi å lansere i løpet av sommeren, men allerede nå kan vi røpe hvem som står for mat og drikke.

Bådin

Bådin stiller med lokaler til festivalen, og vil også stå for salg av drikken under arrangementet. Lokalene ligger i Tolder Holmers vei 6, og har tidligere i år blitt brukt til blant annet Bådin Ølfestival i mai. 

Burgasm

I 2016 så åpnet Burgasm i Bodø, og har allerede rukket å markere seg med sterk mat med sin årlige «Burgasm’s Chilli Challenge«. Inkludert i billetten til Chilifestivalen vil første slider fra Burgasm være inkludert, og trenger du flere blir det å få kjøpt for en svært rimelig penge. 

Brødrene Berbusmel

Brødrene Ola og Lars, en baker og en kokk, er vår andre matleverandør under festivalen. De startet opp i 2014, og kom til Bodø med håndverksbakeri, kafè og delikatessebutikk i 2018. Også hos Brødrene Berbusmel er første rett inkludert i inngangsbilletten til festivalen, mens du kan kjøpe ytterligere småretter for en billig penge underveis. 

Billetter

Festivalen starter 7. september kl 17:00, og vi blir å holde på til kl 22:00. Billetter til festivalen kommer til å bli tilgjengelig fra fredag 14. juni kl 12:00. Du kan besøke vår nettside rett før salget starter for link direkte til billettsalget. Prisen per billett blir 349,-.

Vi anbefaler å følge oss på Facebook for løpende oppdateringer når det skjer noe.  Les også: Starter ny matfestival!

Categories: 2019Nyheter