«The third wave of coffee»

Published by sfenne on

Woodbox Coffee kommer på chilifestivalen, men hva er egentlig konseptet?

På festivalen vil Woodbox Coffee stille med egen bod hvor du kan få smake på sterk kaffe og sterke drops. Karamelldrops med chili-ekstrakt kan gi et uventet kick, så det anbefales å være forsiktig!

Kaffen ble først kjent I Norge på 1600-tallet, men det var med lavere priser og økt tilgjengelighet at drikken fikk sitt gjennombrudd på midten av 1800-tallet. Det var først på midten av nittitallet at de første kaffebarene poppet opp i de norske storbyene, med en vekst som har vært enorm.

Vårt konsept handler om en ny kaffebølge, såkalt «the third wave of coffee», som løfter kaffen til et nytt nivå. Vi har et særskilt fokus på kvalitet, opprinnelse og kaffeopplevelse. Målet er å gi folk forskjellig kaffe fra forskjellige merker, men hele tiden det beste av svært høy kvalitet.

I tillegg til kaffenytelse har også pop-up kaffebaren fokus på veganisme, et etisk standpunkt basert på respekt for alt levende hvor produktene er plantebasert og hvor man unngår alt av animalsk opprinnelse.

– Vi bruker plantebaserte kopper som er hundre prosent resirkulerbare, havre melk til eksempelvis kaffe latte og ikke minst nedbrytbare sugerør.

Woodbox Coffee kommer, kommer du? Chilifestivalen 2019! Les også: Program: Chilifestivalen 2019

Categories: 2019Nyheter